Hello beste prikborders!

Enkele voordelen indien u een bestelling bij ons plaatst

- Unieke sieraden: Dus je bent één van de weinigen die ermee loopt

- Vandaag besteld? Betekent morgen in huis

- Hele scherpe prijzen

- Hele lage verzendkosten

Fashioned Jewelry

Ontstaan

Een passie voor fashion is de ingrediënt waardoor het allemaal tot stand is gekomen! Al een geruime tijd volgden wij de sieraden branche op de voet omdat onze interesses daar altijd hebben gelegen. Wij kwamen vaak trendy kettingen, ringen, armbanden en oorbellen tegen die niet in de winkels verkrijgbaar waren. Zo nu en dan bestelden we deze sieraden voor eigen gebruik. Het viel ons op dat andere mensen ook interesse hadden in de trendy sieraden die wij droegen.

Webwinkel

Onze passie voor sieraden en onze wil om echt iets te betekenen voor mensen die geïnteresseerd zijn in fashion en trendy sieraden, hebben ertoe geleid dat de voorbereidingen voor het oprichten van de webwinkel in het voorjaar van 2011 zijn gestart. Na enkele maanden hard aan de webshop te hebben gewerkt, was de oprichting van Fashioned Jewelry in juli 2011 een feit!

Assortiment

Het aanbod van Fashioned Jewelry bestaat uit fashion trendy: kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Bij de inkoop van onze sieraden houden wij altijd rekening met onze klanten, we proberen de kosten zo laag mogelijk te houden zodat u de mooiste fashion en trendy sieraden kan dragen tegen de voordeligste prijzen!